ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 18 de març del 2019

De 18.00 h a 20.00 h

Inscripcions fins al 18 de març
Gratuït

Presentació d’INDESUP!19, el programa de suport a la creació i consolidació de noves empreses en la indústria de l'esport a Catalunya.

INDESUP! té una vocació transversal i es dirigeix a totes aquelles startups que operen en algun camp relacionat amb l'àmbit de l'esport. A més, dóna resposta a totes les necessitats que es pot trobar l'emprenedor en el seu dia a dia, des de l'elaboració d'un pla de negoci fins a la recerca de finançament. 

Durant l'acte es donarà informació de les activitats previstes d’enguany, tindrà lloc una taula rodona amb startups participants a les edicions anteriorss anteriors, i es realizarà una activitat de networking entre els participants.

Clústers
Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Conèixer l'edició d'enguany del programa.

Una startup o una empresa del sector de l'esport.

- Presentació de les activitats INDESUP!19

- Taula rodona en la que participaran les startups SHARRY UP, E-ACTIVAT i el mentor del programa Josep Maria Valero (BLE), que compartiran les seves impressions sobre el programa i el futur de l'emprenedoria esportiva a Catalunya

- Activitat de networking entre els participants, que s'agruparan d'acord a una temàtica comuna (disciplina esportiva, tecnologia, model de negoci, etc.).

Organitza

Més informació


Pallars, 73
08018 Barcelona