ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 19 de març del 2019

De 09.00 h a 10.30 h

Gratuït

Les TIC exerceixen un paper cada vegada més important en les diferents àrees de l'economia  kenyana. La instal·lació de la banda ampla i la fibra òptica ha millorat significativament la connectivitat del país i les perspectives de creixement del sector. La seva capital, Nairobi, és també coneguda com la Silicon Savannah pels seus avenços en finances digitals, incubadores d’empreses i aplicacions.

En aquest context, ja hi ha empreses catalanes del sector TIC que han decidit explorar aquest mercat, aconseguint clients significatius en sectors com el bancari, la mobilitat i la connectivitat.

És per això que et convidem a participar en el seminari que es durà a terme el proper 19 de març. Podràs conèixer de primera mà les possibilitats que el mercat kenyà ofereix. Comptarem amb la presència del director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Nairobi, qui t’explicarà les oportunitats que ofereix el país en el sector de les TIC, les principals vies d’entrada i els reptes que hauràs de superar si et decideixes a explorar la Silicon Savannah.

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Àfrica & Pròxim Orient d’ACCIÓ, que tindrà lloc del 18 al 22 de març a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
TIC i transformació digital

Conèixer de primera mà les oportunitats del sector TIC a Kenya.

Una empresa catalana del sector TIC interessada en el mercat de Kenya.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona