ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 20 de març del 2019

De 10.00 h a 12.00 h

Inscripcions fins al 20 de març
Gratuït

En aquesta sessió coneixeràs el resultat d'una prospecció de mercat realitzada a la regió del nord i oriental del Marroc. Una zona que anomenem “l’eix mediterrani” (de Tànger a Oudja) per la seva situació geogràfica i per fer el símil amb “l’eix atlàntic” (Rabat-Casablanca). Es tracta d’una regió molt menys explotada que les grans zones industrials de la part atlàntica, per això presenta una sèrie d'oportunitats de negoci i d'inversió molt atractives per a les empreses

Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Àfrica & Pròxim Orient d’ACCIÓ, que tindrà lloc del 18 al 22 de març a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer de primera mà les oportunitats de negoci que presenta la regió del nord i oriental del Marroc.

Una empresa catalana de qualsevol sector interessada en exportar al Marroc o una empresa implantada o que ja hi exporta però que vol adquirir més coneixement sobre el país.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona