ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 20 de març del 2019

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

La sessió proposarà un mapatge de les principals oportunitats en licitacions de les diverses institucions de la Unió Europea (UE).

Tractarem la programació de les direccions generals de la Comissió Europea (els seus “ministeris”), el Banc Central Europeu, i veurem diverses perspectives de la política regional, l’instrument de preaccés i la política de veïnatge.

A més, podràs analitzar la casuística de la teva empresa amb el consultor sènior d’ACCIÓ, especialitzat en licitacions europees, per avaluar quin és el teu potencial per accedir als mercats de licitacions generats per la UE.

Finalment, t’aproparem els serveis i instruments que oferim des de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d’ACCIÓ per impulsar la teva activitat internacional. Per aprofitar millor aquestes oportunitats, posem a la teva disposició un diagnòstic i assessorament gratuït a través de serveis com el CPI capacitació i el Tender Review Service.

No t’ho perdis!

Internacionalització
Tots els sectors

  • Conèixer les oportunitats en licitacions a la Unió Europea, els serveis de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional i l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Brussel·les.
  • Formar-te en internacionalització en contractació pública internacional.

Una empresa, consultora o enginyeria dels sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic, transport, mobilitat, entorn urbà, infraestructures, obra civil, salut, educació o TIC.

09.30 h

Presentació dels serveis de l'Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d'ACCIÓ

Perspectives dels mercats multilaterals

10.15 h

Oportunitats en licitacions a la Unió Europea

11.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona