ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Dilluns, 18 de març del 2019

Gratuït

Del 18 al 22 de març els International Business Days posaran el focus en Àfrica i el Pròxim Orient, cinc dies temàtics perquè descobreixis les tendències d’aquest mercat i comprovis si els teus productes o serveis poden trobar-hi una oportunitat per fer créixer el teu negoci.

Vols saber si pots créixer o introduir-te en aquests mercats? Sol·licita una entrevista amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, que seran a Tarragona el 18 de març, i junts explorareu les possibilitats reals que té la teva empresa de fer-hi negoci:

Sol·licita una entrevista amb...

  • Accra si vols fer negoci a: Benín, Burkina Faso, Camerun, Costa d'Ivori, Ghana, Guinea Equatorial, Gàmbia, Nigèria, Senegal i Togo.
  • Nairobi si vols fer negoci a: Etiòpia, Kenya, Tanzània i Uganda.

Eixampla les fronteres de la teva empresa i fes-la créixer!

I a més... Altres directors de les oficines d'ACCIÓ a Àfrica i el Pròxim Orient tenen agendes disponibles durant els International Business Days. Consulta les agendes i fes la teva sol·licitud!

Internacionalització
Tots els sectors

Els International Business Days volen apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica i el Pròxim Orient a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana que vol obrir el seu negoci als mercats d'Àfrica i el Pròxim Orient.

Organitza

Més informació


C. General Contreras, 4, Entresol
43004 Tarragona