ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 27 de març del 2019

De 09.30 h a 12.00 h

Gratuït

Vols impulsar els teus projectes d’R+D a escala internacional?

Vine a aquesta sessió i coneix les oportunitats de finançament d’ACCIÓ per participar en projectes d’R+D internacionals i incorporar talent especialitzat. També t’informarem sobre com podem ajudar-te en la cerca de socis tecnològics internacionals.

El programa TECNIOspring Industry finança la incorporació de personal qualificat per desenvolupar projectes d’R+D d’àmbit local i internacional. Els ajuts (al 100%) tenen un valor d’entre 111.600 € i 164.000 €, i una durada de 2 anys. Els beneficiaris són empreses amb seu operativa a Catalunya i entitats TECNIO. Aquest programa s’emmarca dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea, sota l'acord de subvenció Marie Sklodowska-Curie número 801342.

El programa Nuclis Internacionals promou projectes d’R+D conjunts entre una empresa catalana i una entitat d’algun dels països elegibles, finançant les despeses del soci català.

El programa ERA-net MANUNET III promou projectes d’R+D conjunts en l’àmbit de manufacturing entre una empresa catalana i entitats d’algun dels països que participin en la Call 2019 de Manunet, finançant les despeses del soci català.

El programa Horizon 2020 de la Comissió Europea subvenciona projectes col·laboratius d’R+D en els que pots participar. A més, inclou l’SME Instrument, el programa específic de subvencions per a pimes amb alt potencial de creixement que volen desenvolupar projectes innovadors per portar nous productes o serveis als mercats internacionals. Els serveis d’acompanyament d’innovació internacional t'ajudaran a identificar quin és el mercat més adient per internacionalitzar la seva tecnologia.

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Un cop finalitzada la jornada, s’oferirà la possibilitat de mantenir reunions individualitzades amb tècnics d’ACCIÓ per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els programes i serveis presentats. Les empreses interessades a mantenir una reunió hauran d’enviar un e-mail a david.torrelles@gencat.cat abans del 26 de març del 2019.

Aquesta sessió també es realitza a altres ciutats. Consulta les dates i no perdis l’oportunitat d’assistir-hi!

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

  • Conèixer les característiques dels diferents programes i serveis disponibles.
  • Resoldre els dubtes relacionats amb les condicions dels programes.
  • Rebre feedback personalitzat sobre les possibilitats del teu projecte.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya, una entitat TECNIO o personal que treballa en R+D.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Incorporació de talent: TECNIOspring Industry. Convocatòria juliol 2019

10.00 h

Projectes d'R+D cooperatius: Nuclis Internacionals. Convocatòria maig 2019

10.15 h

Programa ERA-net MANUNET III

10.30 h

Programa Horizon 2020

10.50 h

Servei d’acompanyament i cerca de socis tecnològics

11.15 h

Torn obert de paraules

11.45 h

Fi de la sessió

12.00 h

Reunions personalitzades

Organitza

Més informació


Plaça de les Monges, 2
25700 Seu d'Urgell, la