ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 27 de març del 2019

De 15.30 h a 18.30 h

Gratuït

Aquesta sessió s'adreça a empreses que formen part d'algun clúster del Programa Catalunya Clústers.

El pròxim 27 de març treballarem conjuntament el cas de l’Hospital Sant Joan de Déu amb el seu gerent, el doctor Manuel del Castillo; el professor de l’IESE i autor del cas, José Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 15.30 h i seran dividits en equips reduïts de sis persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Després d’una pausa que poden aprofitar per fer networking, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les quals s’ha arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la primera de les 5 sessions de treball del 2019, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presència dels seus protagonistes i d’experts en la matèria. Aquests casos són una excel·lent eina de treball, ja que permeten adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, de les oportunitats a les quals s’enfronten les empreses i facilitaran el desenvolupament d’habilitats per a la seva solució d’una forma sistemàtica.

Clústers
Tots els sectors

Reforçar l'estratègia de la teva empresa i conèixer de primera mà com altres empreses i institucions catalanes han reorientat la seva estratègia amb èxit.

Un empresari inquiet per millorar l’estratègia de la seva empresa que vol conèixer com altres empreses afronten els reptes estratègics.

15.30 h

Benvinguda i presentació de la jornada

15.40 h

Discussió del cas en grups de 6 persones

16.15 h

Pausa cafè

16.30 h

Discussió del cas a la sessió plenària

Moderació per part del professor de l'IESE José Luis Nueno

17.30 h

Conclusions extretes sobre el cas i discutides durant el conjunt de la sessió

18.15 h

Cloenda

L'empresa participant ha de formar part d'algun clúster del Programa Catalunya Clústers.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona