ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 28 de març del 2019

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

Durant el proper esmorzar de finançament, David de Montserrat, membre de la xarxa d’àngels inversors de les comarques gironines, i Patricio Hunt, d’Intelectium, t’explicaran les principals raons que els van motivar a invertir.

Compartiran amb tu la seva estratègia d’inversió, el procés d’anàlisi i negociació amb les startups i l’aportació de valor dels inversors privats en les fases inicials de les companyies.

Addicionalment, Andrés Navarra, cofundador de Kiwi Homes, una startup especialitzada en la fabricació i construcció de cases modulars, et presentarà la seva experiència aixecant capital.

T'hi esperem!

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking posterior on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, assessor, consultor o inversor que vol conèixer més sobre el procés d’inversió i negociació.

10.00 h

Benvinguda

10.05 h

Ponència a càrrec de David de Montserrat, Patricio Hunt i Andrés Navarra

10.40 h

Torn obert de paraules

11.00 h

Cafè networking

Més informació


Pic de Peguera, 11
17003 Girona