• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

De l'1 al 5 d'abril del 2019

Inscripcions fins al 23 de novembre

2.500 € (Vegeu convocatòria)

Participa en la fira Hannover Messe, que des de fa uns anys, és el referent mundial en l'àmbit de la Indústria 4.0 i noves tecnologies industrials. Amb més de 6.500 expositors internacionals (de 75 països), més de 210.000 visitants professionals de 98 països i 400 solucions per a la Indústria 4.0, és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial i en especial en la digitalització de la indústria.

En l'edició 2019, la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ, hi serà present amb un estand propi ubicat a l'espai de Digital Factory amb capacitat per un màxim de 15 entitats i empreses catalanes proveïdores de solucions per a la indústria 4.0. Si vols optar a aquesta oportunitat, inscriu-te i un consultor d'ACCIÓ validarà el teu perfil.

Des d'ACCIÓ, com a membre de la xarxa Enterprise Europe Network, també us convidem a participar en el Brokerage Event que organitza, en el marc d'aquesta fira, el soci local de la xarxa Enterprise Europe Network a la Baixa Saxònia, l'agència Hessen Trade & Invest.

ACCIÓ us acompanya en aquesta missió en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Indústria 4.0

Trobar nous socis de cooperació internacional per als teus projectes i productes en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Una entitat o empresa proveïdora de solucions tecnològiques o serveis avançats al voltant de la Indústria 4.0 per a empreses manufactureres industrials i que tingui una clara visió internacional.

Es prioritzaran les empreses amb capacitats i solucions innovadores que encaixin clarament amb les temàtiques associades a l'espai Digital Factory de la fira Hannover Messe, amb un determinat nivell de facturació, dimensió i experiència internacional.

Consulteu la convocatòria per a més informació.


Messegelände