ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 9 a l'11 d'abril del 2019

0 € amb codi promocional (veure nota)

Del 9 a l'11 d'abril, tindrà lloc l'ADVANCED FACTORIES Expo & Congress, la trobada anual per a empreses industrials on es mostren les darreres innovacions en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

I dins de l’Advanced Factories, el dia 9 d'abril, tindrà lloc el CATALONIA MARKET 4.0, un espai on coneixeràs oportunitats d’innovació que et permetran optimitzar costos i descobriràs com et poden ajudar les solucions de la Indústria 4.0 que ja estan disponibles a Catalunya.

9 d'abril
CATALONIA MARKET 4.0

Descarrega't el programa complet

  • Descobreix els reptes de grans empreses industrials que busquen solucions tecnològiques o que ja estan implementant solucions amb proveïdors locals.
  • Experts parlen sobre l’estat actual, les necessitats i les oportunitats d’innovació que la Indústria 4.0 aporta als diferents sectors de la indústria catalana.
  • Coneix les solucions i capacitats tecnològiques més avançades per a la indústria ofertes per desenvolupadors locals.

El CATALONIA MARKET 4.0 es divideix en 3 blocs:

BLOC 1 - Reptes de la indústria manufacturera (d'11.00 h a 12.30 h)

Empreses manufactureres de gran pes industrial a Catalunya presentaran els principals reptes industrials que tenen (associats a la millora de processos industrials i que es poden abordar amb solucions 4.0 o de manufactura avançada).

BLOC 2 - Innovació 4.0 en els sectors industrials de Catalunya (de 12.45 a 14.00 h)

Els  principals experts de l’ecosistema d’innovació i de la indústria catalana presenten les oportunitats d’innovació existents en diferents sectors industrials de Catalunya que es poden abordar amb solucions 4.0 o de manufactura avançada.

BLOC 3 - Solucions TECNIO 4.0 per la Indústria (de 15.30 a 17.30 h)

Ronda de presentacions breus dels agents TECNIO dels desenvolupaments i les capacitats en R+D actualment disponibles per a la indústria, a partir de casos d’ús reals.

Al final de cada bloc hi haurà un temps de networking perquè els assistents pugueu parlar amb els experts que fan les presentacions.

I a partir de les 18.15 h...

Welcome Beer Party

Una trobada distesa al final de la primera jornada perquè participants i expositors gaudiu d’un ambient de negocis i alhora relaxat (a l’espai Factory Innovation Theatre).

A més, a l’Advanced Factories també trobaràs expositors, novetats, conferències, activitats i grans experts en indústria avançada. No t’ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Apropar al teixit industrial els principals reptes empresarials i sectorials de la indústria catalana que poden representar grans oportunitats d’innovació per a empreses amb solucions i tecnologies de la Indústria 4.0 i de manufactura avançada.

  • Un directiu o un professional d’una empresa industrial que vol conèixer els reptes que les empreses industrials del seu sector estan abordant a través de tecnologies avançades de la producció i de la Indústria 4.0, per ser més competitives i flexibles.
  • Una associació empresarial, un clúster o un professional del món de les tecnologies de fabricació avançada.

 

Oferim un codi de registre gratuït per als primers inscrits! Inscriu-te al formulari d'aquesta pàgina i rebràs un correu electrònic amb el codi per obtenir un passi PREMIUM VIP gratuït de 3 dies, amb accés a totes les sessions de l'Advanced Factories.

Organitza

Més informació


Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona