null

Actes External

dimarts, 9 d'abril del 2019

De 09.00 h a 11.00 h

Gratuït

El proper mes d'octubre tindrà lloc a França la fira SIANE, el punt de trobada de subcontractació industrial més important del sud d'Europa.

Si vols conèixer les oportunitats que presenta el sector industrial a França i com pots participar en la fira SIANE, el pròxim 9 d'abril t'ho explicarem. Vine a aquesta jornada i descobreix les iniciatives que et poden ajudar a impulsar el negoci de la teva empresa al mercat francès.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Europa d’ACCIÓ, que tindrà lloc del 8 al 12 d’abril a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme, Barcelona, Lleida, Manresa, Tarragona i Tortosa. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Altres

Conèixer el sector industrial a França i com participar en la fira SIANE 2019.

Una empresa de subcontractació industrial:

  • Fabricant de parts i components metàl·lics, plàstic, cautxú, fabricants de motlles i matrius, cablejat elèctric, cartes electròniques o injecció, entre d’altres.
  • Subministradora a sectors com l’automoció, l’aeronàutic, la il·luminació, la construcció de maquinària i utillatge, robòtica, productes electrònics o equipaments mèdics i d’òptica, entre d’altres.

09.00 h

Benvinguda

09.35 h

El pla de subcontractació industrial

Jaume Ferrer, Cambra de Manresa

10.00 h

Presentació del sector industrial a França. Regió Occitània i oportunitats per a les empreses catalanes de subcontractació

- Presentació de la fira SIANE

- Descripció de la missió: participacions, programa, agendes, etc.

Carole Egea, directora de projectes internacionals de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a París

10.30 h

Precs i preguntes

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona