null

Actes External

dijous, 11 d'abril del 2019

De 09.00 h a 12.00 h

Gratuït

En aquesta sessió coneixeràs les pautes per tenir èxit comercial amb empreses alemanyes, tot entenent com respondre a les necessitats de compra de les empreses industrials.

L’any 2018, les exportacions catalanes de productes industrials a Alemanya van superar els 6.000 milions d’euros, creixent molt lleugerament respecte el mateix període de l’any anterior. Aproximadament el 80% del total de les exportacions catalanes són de productes industrials i tecnologia, essent el sector automoció el tractor de les nostres exportacions.

Com ho fan aquestes empreses per vendre als mercats més exigents i més industrials d’Europa? Com podem exportar a aquests mercats que són també proveïdors nostres? Què cal fer per a que la meva empresa vengui amb èxit a Alemanya?

Si vols trobar resposa a aquestes preguntes, no et perdis la sessió!

 

Internacionalització
Maquinària i béns d'equip

Conèixer les necessitats, els canals de venta i les particularitats de cada subsector industrial alemany per tenir-hi èxit comercial.

Una empresa de subcontractació industrial dedicada a:

  • Fabricació de parts i components metàl·lics, de plàstic o de cautxú.
  • Fabricació de motlles i matrius, cablejat elèctric, cartes electròniques, injecció, entre d’altres.
  • Subministrament a sectors com l’automoció, l’aeronàutic, la il·luminació, la construcció de maquinària i utillatge, robòtica, productes electrònics, equipaments mèdics i d’òptica, entre d'altres.

Més informació


Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell