ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 15 al 18 d'abril del 2019

Inscripcions fins al 7 de febrer

2.500 € (inclosa quota d'inscripció)

L'ecosistema aeroespacial que s'ha establert al Canadà a través dels anys ha permès al país desenvolupar-se ràpidament en el prometedor sector dels sistemes d'aeronaus no tripulades (UAV, per les sigles en anglès Unmanned Aerial Vehicle), també conegudes com a drons.

En termes de producció d'avions civils, Canadà ocupa el tercer lloc a nivell mundial. Això li ha permès posicionar-se com a líder en el sector i desenvolupar altres subsectors relacionats a aquesta indústria. Segons estimacions d'Industry Canada, el país compta amb prop de 700 empreses en aquest àmbit dedicades a la fabricació, manteniment i reparació industrial.

Considerant aquest context, tant el Govern com els principals actors de la indústria, tracten d’aprofitar els clústers ja establerts i el seu coneixement del sector per convertir el país en un referent en el mercat dels drons, un dels principals mercats emergents en la indústria aeroespacial. Les províncies canadenques que estan prenent el lideratge en aquest sector són: Quebec, Alberta i Ontario.

Donades les possibilitats que aquest context ofereix, us convidem a participar en la missió que realitzarem el proper mes d’abril a Mont-real. Aprofitant la celebració de la International Aerospace Week en aquesta mateixa ciutat, les empreses participants en la missió tindreu l’oportunitat d’establir contactes formals i informals amb els principals actors del sector al Canadà.

Es visitarà la Internacional Aerospace Week i diversos centres tecnològics que s’acabaran de definir segons els interessos de les empreses participants. Entre les opcions es troben els següents centres:

A més d’aquesta agenda comuna, també disposareu d’una agenda individualitzada amb potencials socis tecnològics o comercials, clients finals, centres tecnològics, inversors, entitats o institucions. Cada empresa podrà detallar el perfil de contacte adient en la fitxa d’inscripció i, d’acord als objectius i interessos que manifesteu, es conformarà la vostra agenda individual.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Altres

Apropar-te el mercat canadenc i les oportunitats de negoci que ofereix per a la teva empresa del sector drons o de tecnologies aplicades als drons.

Una empresa o entitat interessada en el mercat canadenc:

  • Empresa del sector drons
  • Empresa tecnològica de sistemes d'aplicació en drons
  • Centre tecnològic

Diumenge 14 d'abril

Arribada a Mont-real

Dilluns 15 d'abril

Drones Day, trobada B2B dins de l'International Aerospace Week 2019

Dimarts 16 d'abril

Visites a diversos centres tecnològics

Dimecres 17 d'abril

Matí: visites a diversos centres tecnològics

Tarda: Reunions individuals

Dijous 18 d'abril

Matí: Reunions individuals

Tarda: Tornada a Barcelona

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 1.308 € en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat (8 empreses) i es concedirà per ordre d’inscripció.

*El pressupost pot variar en funció del nombre d’empreses participants i del moment de reserva de  vols i hotels.

Organitza

Més informació