null

Actes External

dimarts, 16 d'abril del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

Tota aventura empresarial és un viatge ple de reptes i dificultats. Escollir un bon copilot, seleccionar la tripulació, conèixer com i on es pot aconseguir combustible, tenir clara la ruta i estar disposat a enfrontar-se a les tempestes són aspectes clau a l’hora de començar l’aventura.

Durant el proper esmorzar de finançament, en Christian Rodríguez, emprenedor des dels 16 anys, ens explicarà el seu viatge empresarial. És el fundador de ByHours, la primera plataforma de reserves de microestàncies en la que els hotels es poden reservar per hores, i autor del llibre “Despegar”, en el que explica el procés que tot emprenedor ha d’afrontar quan comença la seva aventura empresarial.

3,2,1... enlaira el teu projecte!

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l'emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, inversor, assessor o consultor de negoci interessat a conèixer més sobre les etapes i reptes a què un emprenedor s’ha d'enfrontar.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Ponència a càrrec de Christian Rodríguez

09.45 h

Torn obert de paraules

10.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona