ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 24 d'abril del 2019

De 12.15 h a 12.15 h

Inscripcions fins a l'1 de març

Veure nota

Aquesta missió empresarial d’innovació en economia circular es realitzarà a Mèxic i està organitzada per la Comissió Europea, DG Environment. En ella, es promourà l’economia circular, la innovació i el creixement inclusiu i sostenible tant la Unió Europea com a Mèxic.

L’agenda de la missió inclou reunions tècniques i d’alt nivell amb institucions públiques i organitzacions empresarials. El programa definitiu es confirmarà en els propers dies.

A més, també tindràs l’oportunitat de participar en els esdeveniments de matchmaking amb empreses locals que et permetran establir relacions de col·laboració.

Els sectors al que s’adreça, principalment, són: gestió de residus (plàstics, construcció i electrònics), urbanisme, contaminació de l’aire, aigua i químic.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Ajudar-te a operar internacionalment, aprofitant les oportunitats empresarials en economia circular a la Unió Europea i Mèxic.

Una empresa, un centre tecnològic o un agent d'R+D+i empresarial amb solucions innovadores per a una economia circular en els sectors dels residus, contaminació de l'aire, aigua i químic.

La participació en aquesta missió és gratuïta, però les despeses de viatge i allotjament són a càrrec de cada participant.