ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 25 d'abril del 2019

De 09.45 h a 12.15 h

Gratuït

Segur que fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, però què passa amb la teva empresa? Com afectarà els teus negocis? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per preparar-te?

Tot i que els diferents escenaris de sortida del Brexit segueixen oberts, cal preveure els riscos que se’n deriven i neutralitzar els possibles impactes. En aquesta sessió descobriràs quins són els aspectes clau que has de tenir en compte en dissenyar el teu pla de contingència i coneixeràs diferents eines que t’ajudaran a anticipar-te.

Tant si ets exportador com importador, vine a descobrir com preparar-te per fer front al Brexit en aquesta sessió pràctica i dinàmica.

I si ets una empresa del sector agroalimentari...

Durant la segona part de la sessió ens centrarem en  l’entorn específic que afectarà el teu sector.

Internacionalització
Tots els sectors

Ajudar-te a identificar els aspectes clau per preparar-te davant dels riscos del Brexit i neutralitzar l’impacte.

Una empresa catalana amb interessos comercials o empresarials amb el Regne Unit.

09.45 h

Recepció d'assistents

10.00 h

Benvinguda

10.10 h

Escenaris actuals i perspectives del Brexit

Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques d’Internacionalització d'ACCIÓ

10.30 h

Impacte i recomanacions empresarials

Alba Lara, gestora de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

11.10 h

Eines i serveis per fer front al Brexit

- Termòmetre Brexit: autodiagnòstic en línia

- La finestreta Brexit d’ACCIÓ

Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques d’Internacionalització d'ACCIÓ

11.20 h

Torn obert de paraules

11.30 h

Brexit al sector agroalimentari: I ara què?

Marc Oliveras, cap de l’Àrea de Coneixement i Estratègia de PRODECA

12.00 h

Torn obert de paraules per al sector agroalimentari

12.15 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Pl. Pompeu Fabra, 1
Sala Carles Rahola
17002 Girona