• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 9 de maig del 2019

De 12.30 h a 13.30 h

Gratuït

El terme blockchain s’ha popularitzat els darrers anys per l’elevada generació d’expectatives que ha generat. Formalment, es tracta d’una base de dades distribuïda i descentralitzada formada per cadenes de blocs. Aquestes cadenes permeten, al seu torn, realitzar transaccions financeres i no financeres entre dos participants de forma segura, fiable i irreversible; sense la necessitat d’un intermediari o una autoritat central.

A la indústria hi pot tenir una aplicació transversal i convergent amb altres tecnologies, de manera que es generi una reducció de costos i un major control i fiabilitat. A Catalunya s’han identificat més de 30 empreses dedicades al blockchain amb alt potencial de creixement; de fet, s’estima que l’any 2021 la seva dimensió al mercat global serà de 2,3 bilions de dòlars.

És per això que conèixer què és el blockchain, com funciona i quins són els seus punts forts i febles s’ha tornat imprescindible.

Participant en aquest acte podràs informar-te sobre les característiques més importants, el funcionament mitjançant cadenes de blocs i, a més, descobrir exemples d’aplicació.  

La sessió serà a càrrec de Carles Gòmara, gerent de plans sectorials d'ACCIÓ i expert en el fenomen blockchain.

No t'ho perdis!

Start-ups i Emprenedoria / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer de quina manera el blockchain pot ser d'utilitat per a la teva empresa.

Una empresa, emprenedor o investigador interessat en noves eines per al seu negoci.

12.30 h

Benvinguda

12.40 h

Els mecanismes del Blockchain: casuística i expectatives

Carles Gòmara, gerent de plans sectorials d'ACCIÓ

13.30 h

Cloenda


Avinguda de Santa Oliva, 20-22

43700 Vendrell, el