ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 16 al 17 de maig del 2019

Gratuït

Et convidem a participar en aquest seminari sobre les aplicacions de les tecnologies de la llum i el packaging en l’àmbit de la seguretat alimentària.

Durant els dos dies que dura el seminari es tractaran temes relacionats amb les noves tecnologies aplicades a la producció vegetal, la producció animal, el medi ambient, i el processament dels aliments.

L’esdeveniment comptarà amb un panell d’experts internacionals que tractaran un ampli ventall de temes. A més, se celebraran reunions B2B per estimular i enfortir les col·laboracions al llarg de tota la cadena de valor.

Aquests dos dies destinats a la innovació són el resultat de la col·laboració entre dos projectes europeus, FoodPackLab i EPRISE.

No t’ho perdis!

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

  • Fomentar la col·laboració intersectorial entre entitats de la fotònica, del packaging, de l’agricultura i de la indústria alimentaria.
  • Enfortir les col·laboracions al llarg de tota la cadena de valor.

Una empresa, un grup d’investigació, un director tècnic o d’R+D+i o un investigador del sector de les tecnologies fotòniques amb experiència en l’àmbit de la seguretat alimentària.

 

*La inscripció és gratuïta per a tots els socis.

**Les places són limitades i el registre es realitza per ordre d'inscripció.

Col·labora

Més informació


Moll de Barcelona, s/n
08039 Barcelona