• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 20 de maig del 2019

De 09.30 h a 12.30 h

Gratuït

Et convidem a participar en aquesta sessió per analitzar la priorització d’estratègies i reenfocar les teves propostes tècniques.

La sessió abordarà aspectes relacionats amb l'estratègia per a la internacionalització en licitacions. Ens acompanyarà una empresa amb un llarg recorregut internacional, WE&B, Water Environment and Business for Development, que aportarà la seva experiència en la priorització d’estratègies i casuística del client públic internacional.

A més, podràs conèixer diversos casos pràctics de licitacions recents i descobrir les principals activitats i serveis de l’Oficina tècnica de Contractació pública internacional d’ACCIÓ.

Per aprofitar millor les oportunitats internacionals, posem a la teva disposició una diagnosi i assessorament gratuït a través de Serveis com el CPI Capacitació i el Tender Review Service.

No t’ho perdis!

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Tots els sectors
  • Formar-te en aspectes claus per a la contractació pública internacional.
  • Conèixer els serveis i activitats de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional.

Una empresa, consultora o enginyeria dels sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic, transport, mobilitat, entorn urbà, infraestructures, obra civil, salut, educació o TIC.

09.30 h

Presentació dels serveis de l’Oficina tècnica CPI d’ACCIÓ

Perspectives dels mercats multilaterals

10.30 h

Priorització d’estratègies i enfocament de propostes tècniques

12.30 h

Cloenda


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona