ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 21 de maig del 2019

De 10.15 h a 12.30 h

Gratuït

La Xina és el mercat de consumidors més important del món i representa una gran oportunitat per a les empreses que volen exportar els seus productes o serveis. Per a un exportador estranger que vulgui entrar en aquest mercat, la fira China International Import Expo (CIIE), centrada en productes i serveis industrials d’alta tecnologia, agroalimentaris, de consultoria, d’oci i cultura i turístics, entre d’altres, representa una excel·lent oportunitat.

Es tracta d’un esdeveniment organitzat directament pel govern xinès (Ministeri de Comerç i Govern Municipal de Xangai) amb l’objectiu que les empreses estrangeres presentin la seva oferta al país. Durant la seva primera edició, la fira CIIE va ser visitada per més de 400.000 compradors del país i més de 6.200 compradors internacionals que van aixecar un volum de negoci total de més de 57.830 milions de dòlars.

El conseller econòmic i comercial de l’ambaixada, Wang Yingqi, es desplaçarà expressament a Barcelona el pròxim 21 de maig per donar a conèixer la fira i les condicions sota les quals empreses catalanes poden participar en la pròxima edició, que tindrà lloc del 5 al 10 de novembre a Xangai, la capital econòmica del país.

No t'ho perdis!

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer la fira CIIE, les seves característiques i les condicions sota les quals empreses catalanes poden participar a la propera edició.

Una empresa catalana exportadora que vol conèixer més sobre la CIIE.

Més informació


Moll de Barcelona, s/n
Auditori
08039 Barcelona