ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

28 i 29 de maig del 2019

Inscripcions fins al 24 de maig
Gratuït

Com a part de la fira Free from functional food expo, la xarxa Enterprise Europe Network et convida a participar en l'esdeveniment de B2B que tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig del 2019 a Barcelona.

Es tracta d'un esdeveniment de matchmaking en què, a través de reunions de 20 minuts, et podràs trobar cara a cara amb socis potencials d’arreu del món.

A banda dels productes alimentaris "lliures de", la fira també se centrarà en l'envasament lliure de plàstic!

Com participar-hi?

  • Fins al 24 de maig: registra’t i publica el perfil de la teva empresa, incloent-hi la descripció del tipus de socis amb els quals t’interessaria reunir-te. La participació és gratuïta i pots registrar-te al següent enllaç: https://free-from-functional-food.b2match.io/
  • Del 18 de març fins al 29 de maig: Tria les teves reunions B2B i crea la teva agenda personal. Envia sol·licituds de reunions a les empreses que t’interessin i accepta o rebutja les que t’arribin. Rebràs la teva agenda definitiva uns dies abans de l’esdeveniment.
Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Alimentació especialitzada i gurmet

Oferir-te l’oportunitat de trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D+i.

Una empresa o un centre tecnològic i d'R+D amb productes, serveis i solucions per a l’alimentació per intoleràncies (free, sense gluten, sense lactosa, ...) i l'alimentació funcional.

 

*Per tal de preservar la qualitat de les reunions i evitar les cancel·lacions d'última hora, els organitzadors cobraran 55 € a tots els participants que cancel·lin sense haver informat als organitzadors com a mínim 3 dies abans de l'esdeveniment, és a dir, fins al 25 de maig a les 23.59 h.

Més informació

  • Carla Ruiz
  • Tel. 935676181


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'