• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 31 de maig del 2019

De 09.30 h a 13.30 h

Gratuït

La Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya organitza una nova edició del Fòrum Indústria 4.0, per tal de donar a conèixer a les empreses catalanes les oportunitats que ofereixen les tecnologies actuals i futures en el món de la producció.

Els temes més destacats que es tractaran enguany en aquest Fòrum Indústria 4.0 són:

  • La presentació de la situació actual dels àmbits de la Indústria 4.0 (robòtica, Internet of Things, tecnologies de comunicació, fabricació additiva – 3D, software d’integració, intel·ligència artificial, agricultura 4.0 i química 4.0) i les principals novetats i tendències sobre Indústria 4.0 detectades a la fira industrial més important del món (Hannover Messe 2019).
  • La participació de Catalunya a la Fira Hannover Messe 2020.
  • La presentació d’experiències d’implantació de solucions d’Indústria 4.0 en empreses catalanes.

Tanmateix, en el marc d'aquest Fòrum Indústria 4.0 es farà l'acte de lliurament del Premi Indústria 4.0 amb l'objectiu de reconèixer les iniciatives que s'estan duent a terme a Catalunya. D'aquesta manera podràs conèixer les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies que conformen el concepte d’indústria 4.0 al teixit empresarial català.

El premi compta amb la implicació d'entitats i associacions empresarials que tenen interès en la indústria 4.0 (Amec, Ametic, Asscii, Cambra de Comerç, Cecot, Cequip, Ciac, Eurecat, Fira de Barcelona, Foment del Treball, Fundació Cim, Isaca, Leitat, Pimec i Secartys), les quals s'agrupen en el Consell d'Impuls del Premi, presidit per ACCIÓ.

Pots consultar el programa de l'acte aquí.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0

Conèixer les darreres tendències, iniciatives i solucions en indústria 4.0.

Una empresa amb seu social a Catalunya que està interessada a conèixer les darreres tendències, solucions i iniciatives en indústria 4.0.

*L'acte finalitzarà amb un còctel i un espai de networking per a tots els assistents.


C. Roger de Flor, 38-52
08018 Barcelona