Actes External
La indústria alimentària a l’Índia, un mercat de 1.350 milions de consumidors
Setmana de la Internacionalització 2019
Jornades i conferències
dimarts, 4 de juny del 2019
De 12.30 h a 14.00 h
L’Índia és un dels primers productors d’aliments del món, però no té sistemes moderns per processar-los. Això suposa una oportunitat doble per a les empreses catalanes: tant per a les del sector logístic i de processament alimentari, com per a les que elaboren directament els aliments.
- T’agradaria descobrir les tendències actuals del sector agroalimentari a l’Índia?
- Vols conèixer les oportunitats del mercat indi per a les empreses de food processing?
- Què ofereix l’Índia a les empreses de productes gurmet?
- Quin és el funcionament dels canals de distribució d’aquests productes?
En aquesta sessió descobrirem l’evolució d’un dels principals productors d’aliments del món, líder en llet, fruites i verdures; que encara malbarata part de la seva producció per les mancances en processament.
Aquest seminari s'emmarca dins la Setmana de la Internacionalització 2019.
Conèixer estratègies, mercats i tecnologies que t'ajudin a internacionalitzar la teva empresa.
Empreses industrials dedicades a la fabricació de maquinària, el packaging alimentari o la logística especialitzada i cadena de fred.