• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 5 de juny del 2019

De 12.30 h a 14.00 h

Gratuït

Gairebé tres anys després del referèndum del Brexit, les universitats i empreses britàniques continuen sent de les més exitoses en l’obtenció de fons europeus per a projectes col·laboratius. Tot i la incertesa sobre la futura vinculació del Regne Unit amb el proper programa marc de la UE, hi ha múltiples programes públics i privats que permeten a l’empresa catalana seguir col·laborant amb l’ecosistema d’innovació britànic.

  • Com pot afectar el Brexit les relacions en l’àmbit de la recerca?
  • Vols saber com et pot ajudar l’oficina d’ACCIÓ a Londres a establir relacions amb socis britànics per a l’atracció d’inversió privada o per a la cerca de socis per a projectes col·laboratius?
  • T’agradaria conèixer la nova línia de finançament que han llançat ACCIÓ i l’Scottish Enterprise per a projectes d’R+D col·laboratius entre ambdós països?

En aquesta sessió coneixeràs la nova línia de Nuclis Internacionals amb Escòcia, dissenyada per impulsar el codesenvolupament de nous productes, serveis i processos entre empreses catalanes i escoceses. A més, descobriràs els detalls de la missió al Regne Unit per a les empreses biotecnològiques catalanes del proper mes de desembre.

Aquest seminari s'emmarca dins la Setmana de la Internacionalització 2019.

Internacionalització
Biotecnologia / Salut i equipaments mèdics

Conèixer l’impacte del Brexit en l’àmbit de la recerca i el desenvolupament industrial lligat a la salut.

Una empresa del sector salut interessada en l’obtenció de fons europeus per a projectes d'R+D col·laboratius.

 


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona