ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 18 de juny del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

Vine a l'Esmorzar de Finançament on parlarem de l'àmbit de les ciències de la vida de la mà d'un dels seus experts. Lluís Pareras, partner d’Invivo Ventures i director a Healthequity, és llicenciat i doctor en medicina especialitzat en neurocirurgia i Global Executive MBA per l’IESE. Ha liderat el programa 'Metge Emprenedor' al Col·legi de Metges de Barcelona, i és l'autor de llibres com 'Innovar i emprender en el sector sanitario'.

Ens parlarà de temes diversos de l'ecosistema de ciències de la vida i dels seus reptes de futur com les àrees de leading edge o què miren els fons especialitzats per triar les inversions. El doctor Pareras ens donarà consells per emprendre i entendre el sector a Catalunya i analitzarà l’estructura òptima d’un pitch segons el punt de vista dels inversors, entre d’altres.

També podràs compartir un cafè mentre fas networking amb la resta d'assistents.

T'hi esperem!

Finançament
Altres

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l'emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, inversor, assessor o consultor de negoci interessat en conèixer més sobre els processos de venda d’una startup.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Ponència a càrrec de Lluís Pareras

09.45 h

Torn obert de paraules

10.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona