• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

19 i 20 de juny del 2019

Gratuït amb codi promocional

El ràpid avanç de la tecnologia i les comunicacions en els últims anys està tenint el seu reflex en una societat cada vegada més connectada amb noves necessitats que fins fa poc eren impensables.

Dins d'aquest context, el sector residencial s'enfronta a un repte important. Les noves generacions ja no entenen un habitatge sense connexió a internet. El fet que l'habitatge estigui connectat i que les seves funcions bàsiques puguin ser controlades des d'un telèfon intel·ligent o assistent de veu s'està convertint en una condició cada vegada més útil, necessària i imprescindible. El sector de l'habitatge es troba, per tant, davant d’aquest repte que haurà de superar per adequar-se a aquestes noves necessitats.

En aquesta edició del II Smart Technology Forum abordarem solucions per donar resposta a aquest nou context i coneixerem el potencial real d'aquests dispositius. Comptarem amb el punt de vista i la participació de promotors, arquitectes, constructors, fabricants d’equipaments domòtics, instal·ladors, integradors, administració pública i associacions.

Introdueix el codi IISTF_DOMOTYS en registrar-te i aconsegueix la teva entrada gratuïtament!

Clústers
Hàbitat / Infraestructures i construcció

Conèixer la potencialitat de les noves tecnologies en els àmbits de la construcció, la rehabilitació i la venda d’habitatges.

Un promotor, arquitecte, constructor, fabricant d’equipaments domòtics, instal·lador, integrador, o personal de l’administració pública o d’una associació.

 


Marie Curie, 8-14
08042 Barcelona