• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 26 al 28 de juny del 2019

Inscripcions fins al 17 d'abril

80 € (veure nota)

Arran de la bona rebuda de les marques catalanes per part del mercat rus demostrada a la fira Intercharm de Moscou de l'any passat, una delegació d'importadors i distribuïdors de cosmètica russos visitaran Barcelona per conèixer el nostre ecosistema i la cadena de valor del sector.

Així doncs, del 26 al 28 de juny les empreses catalanes tindreu l'oportunitat de reunir-vos individualment amb les empreses russes participants a les oficines d'ACCIÓ a Barcelona.

L’interès del consumidor rus pels productes de bellesa, especialment per productes innovadors i les noves tecnologies, ha resultat atractiu per als fabricants de marques estrangeres. Els segments més dinàmics en aquest mercat són els productes per a tractaments estètics professionals, productes de tractament facial, tractament capil·lar, productes de maquillatge i perfums.

El bon posicionament d’algunes marques catalanes al canal professional ha fet créixer l’interès pels productes procedents de Catalunya. En aquest sentit, hem identificat una bona oportunitat de negoci per productes anti-aging com els fillers, els peelings i productes de mesoteràpia.

El mercat rus també mostra interès per a l’equipament professional sempre que aporti alguna innovació al mercat. Per últim, la creixent producció nacional (com Natura Siberica i Organic Shop) però també la implantació productiva de marques internacionals, ha generat una bona oportunitat de negoci per a empreses d’ingredients de qualitat, olis essencials i packaging, entre d’altres.

 

Internacionalització
Wellness & Beauty

Establir contacte amb importadors i distribuïdors russos del sector de la cosmètica per detectar oportunitats de negoci.

Una empresa de la cadena de valor del sector de la cosmètica:

  • Empresa fabricant, especialment de productes professionals per a tractaments estètics (fillers, mesoteràpia, etc.), productes de tractament facial, tractament capil·lar i productes de maquillatge i perfums.
  • Empresa fabricant amb possibilitat d’elaborar marca blanca (private label).
  • Fabricant d’ingredients i olis essencials per a la indústria de la cosmètica.
  • Empresa de serveis per a la indústria cosmètica.

El preu de participació en la missió és de 80 € en concepte d'inscripció + 75 € addicionals per cada reunió programada.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona