• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 26 de juny del 2019

De 09.30 h a 12.30 h

Gratuït

El 26 de juny s’estrena a Barcelona Closing the loop (tancant el cercle), el primer llargmetratge documental sobre l'economia circular. Aquesta sessió s'emmarca dins de la projecció global de Closing the loop, organitzada pel CEC en més de 70 ciutats de tot el món.

CEC Barcelona i Creafutur aporten aquesta acció al debat sobre com i per què implementar l'economia circular en el sector públic i privat de Barcelona. Cloosing the loop és presentat pel professor Wayne Visser, un expert en sostenibilitat, i dirigit per Graham Ehlers Sheldon, guanyador dels premis Telly i Emmy.

El documental presenta casos innovadors d’organitzacions que han iniciat la transició d'una economia lineal a una economia circular, eliminant el concepte de residus i recorrent a matèries primeres i energies no renovables. També explora les principals estratègies per aconseguir la circularitat, mostra exemples internacionals i presenta idees d'experts del Fòrum econòmic mundial i de les universitats de Cambridge i Harvard, entre d'altres.

En aquesta sessió tindràs l’oportunitat de visualitzar el llargmetratge documental i descobrir nombrosos exemples d’organitzacions d’arreu del món que ja han adoptat la circularitat. A més a més, podràs aprendre dels experts que participen en la taula rodona i de la resta de professionals del sector amb qui podràs conversar a l’espai de networking.

No t’ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Conèixer estratègies clau per aconseguir la circularitat.

Una empresa, un centre tecnològic o un membre d’un clúster interessat en aplicar economia circular.

09.30 h

Recepció d'assistents

10.00 h

Projecció del documental "Closing the loop" (VOS)

11.30 h

Taula rodona

Ignasi Cubiñá, fundador i CEO d'Eco Intelligent Growth

Maite Ardévol, coordinadora d'estrategia de sostenibilitat d'ACCIÓ

Verónica Kuchinow, fundadora i directora de SÍMBIOSY

12.30 h

Cloenda i networking


Av. Torreblanca, 57
08172 Sant Cugat del Vallès