ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 2 de juliol del 2019

De 10.00 h a 13.00 h

Gratuït

Aquesta sessió s'adreça a empreses que formen part d'algun clúster del Programa Catalunya Clústers.

El pròxim 2 de juliol treballarem conjuntament el cas de l’empresa Sensofar amb el seu CEO & General Manager, Marc Canalesel professor de l’IESE i autor del cas, José Luis Nueno; i diferents directius interessats a estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Uns dies previs a la jornada, s'enviarà als inscrits el cas i les preguntes a respondre. El dia de la sessió, els assistents han d’arribar a les 10.00 h i seran dividits en equips reduïts de deu persones per discutir el cas durant 30 minuts.

Després d’una pausa que poden aprofitar per fer networking, tots els participants es reuniran a la sessió plenària on es posaran en comú les reflexions individuals a les quals s’ha arribat, tant durant la preparació prèvia, com les extretes després de la reunió en equip. Al final de la sessió, el professor desenvoluparà les conclusions extretes sobre el cas.

Aquesta és la tercera de les 5 sessions de treball del 2019, en les que aprofundirem en els casos de canvi estratègic més rellevants, en format de taller pràctic i amb la presència dels seus protagonistes i d’experts en la matèria. Aquests casos són una excel·lent eina de treball, ja que permeten adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, de les oportunitats a les quals s’enfronten les empreses i facilitaran el desenvolupament d’habilitats per a la seva solució d’una forma sistemàtica.

Clústers
Tots els sectors

Reforçar l'estratègia de la teva empresa i conèixer de primera mà com altres empreses i institucions catalanes han reorientat la seva estratègia amb èxit.

Un empresari que forma part d’algun dels 30 clústers que pertanyen al Programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ.

10.00 h

Benvinguda i presentació de la jornada

10.05 h

Discussió del cas en grups de 10 persones

10.45 h

Pausa cafè

11.15 h

Discussió del cas a la sessió plenària

Moderació per part del professor de l'IESE José Luis Nueno

12.15 h

Conclusions extretes sobre el cas i discutides durant el conjunt de la sessió

12.45 h

Cloenda

L'empresa participant ha de formar part d'algun clúster del Programa Catalunya Clústers.


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona