• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dimecres, 3 de juliol del 2019

Inscripcions fins al 9 de juny
Gratuït

T’agradaria participar amb el teu projecte de food security, sustainable agriculture and forestry, marine, maritime and inland water research and the bioeconomy, a les properes convocatòries d’Horizon 2020 del Repte Social 2? Tens una proposta i busques socis? T’agradaria afegir-te a algun consorci que ja estigui format?

El pròxim 3 de juliol, BIOHORIZON (la Xarxa de National Contact Points de la temàtica), amb la col·laboració de l'Enterprise Europe Network, organitza el Brokerage Event per cercar socis internacionals per participar en les convocatòries del Repte Social 2 d’Horizon 2020.

Aquest esdeveniment es dirigeix a un ampli ventall d’empreses, universitats, centres tecnològics, centres de recerca i investigadors d’Europa i altres països interessats en compartir idees de nous projectes.

Un dia després, el 4 de juliol del 2019, la Comissió Europea organitza un Open Info Day dedicat al Repte Social 2 Food Security, Sustainable Agriculture and Forestry, Marine, Maritime and Inland Water Research and the Bioeconomy d'Horizon 2020, on es donaran a conèixer les noves convocatòries del pròxim any 2020.

No t’ho perdis!

ACCIÓ coorganitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació

Facilitar la cerca de socis per a projectes col·laboratius d'Horizon 2020 en els àmbits de l'alimentació, l'agricultura, marítim, forestal i la bioeconomia.

Un professional d’una empresa, universitat, centre tecnològic o centre de recerca interessat en participar en les propers convocatòries vinculades al Repte Social 2 d’Horizon 2020.

 


Rue Froissart, 36