ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 3 de juliol del 2019

De 09.00 h a 17.30 h

Gratuït

Durant la primera part d’aquesta jornada (de 9 h a 12 h a Eurecat Manresa), podràs conèixer paràmetres i requisits d’operació per assegurar la realització de soldadures de qualitat:

  • Requisits de qualitat EN ISO 9001 per processos d’unió
  • Requisits de qualitat EN ISO 3834 per processos d’unió soldada per fusió
  • Requisits complets, de personal i d’inspecció d’assaig
  • Criteris d’acceptació

També coneixeràs les diferents tècniques d’inspecció de caràcter destructiu i, en especial, les de caràcter no destructiu. S’aprofundirà en els avantatges de l’aplicació de la tecnologia Tomografia Axial d’alta potència, per a una inspecció no destructiva i fiable.

La segona part de la jornada (de 15 h a 17.30 h al AF Tomography Center) és opcional. S’ofereix la possibilitat d’inspeccionar casos particulars de manera individual a les instal·lacions de Tomografia Axial per Raigs X, prèvia concertació al formulari d'inscripcions. Si hi estàs interessat o interessada, hauràs d’enviar una peça o mostra (amplada de 100-130?mm i altura de 200?mm) al AF Tomography Center com a mínim 2 dies abans de la jornada.

No t’ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Conèixer diferents tècniques d’inspecció per assegurar la realització de soldadures de qualitat per part de les empreses que treballen amb materials metàl·lics.

Una empresa industrial o personal tècnic que porta a terme treballs i operacions de soldadura en materials metàl·lics, especialment dels sectors automoció, obra civil, aeronàutica, ferroviari, arquitectura, enginyeria civil, maquinària, béns d’equipament i electrodomèstics.