• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 4 de juliol del 2019

De 09.00 h a 11.45 h

Gratuït

La impressió 3D és una de les tecnologies que conformen aquesta revolució denominada Indústria 4.0. Aplicada a la indústria, es coneix com a fabricació additiva i li aporta transversalitat, flexibilitat i un major valor afegit.

D’altra banda, permet consolidar la fabricació més local i reduir el temps de disseny i d’arribada al mercat, alhora que facilita una personalització massiva del producte inassolible per cap altra tecnologia de disseny i producció.

Catalunya reivindica el seu espai entre els principals hubs mundials en impressió 3D, al costat dels Estats Units, el centre d’Europa o el Japó. La presència de centres tecnològics com Eurecat, Leitat, o Centre CIM, sumats a l’aposta per aquest àmbit al nostre país d’empreses com HP, Ricoh o Avinent, així ho impulsen. Són diversos els sectors dins de la indústria que ja utilitzen la impressió 3D i que ho faran encara amb més força en el futur. L’automoció, l’aeroespacial o els plàstics en són un bon exemple.

En aquesta sessió podràs conèixer l’ecosistema de la impressió 3D a Catalunya, l’experiència de diverses empreses en aquest àmbit i els reptes de futur del sector.

No t’ho perdis!

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer les aplicacions de la impressió 3D.

Un directiu, responsable de disseny, desenvolupament o producció d’una empresa que desenvolupa o fabrica algun tipus de producte físic i que està interessat en conèixer les oportunitats que la impressió 3D pot oferir a la seva activitat com a eina substitutiva o complementària a les eines actuals.


C. Muralla del Carme, 17
08241 Manresa