ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 6 al 12 de juliol del 2019

Inscripcions fins al 16 de maig

100 € (veure nota)

Vols ser una de les 10 startups catalanes que ACCIÓ acompanya a la fira RISE?

L’equip de WebSummit, una de les conferències tecnològiques més gran d’Europa, organitza el proper juliol la fira RISE a Hong Kong, una fira que ofereix un gran ventall d’oportunitats per a les startups. Durant l’anterior edició va reunir més de 18.000 persones entre emprenedors, inversors i decisors de les principals corporacions tecnològiques, i es van realitzar xerrades amb speaker de rellevància mundial, com Werner Vogels (CTO d’Amazon) o Brad Smith (President de Microsoft).

És per això que, aprofitant la celebració d’una nova edició de la fira, ACCIÓ organitza la segona missió per a startups catalanes a terres asiàtiques. Participant, podràs apropar-te a un mercat cada cop més ben connectat amb Barcelona, ple d’oportunitats, de clients i d’inversors. A més, el fet de ser un dels primers a anar-hi pot suposar un important avantatge competitiu, ja que tindràs l’oportunitat de parlar del teu projecte amb VCs, corporacions i altres startups de manera directa. Podràs fer, fins i tot, un petit salt fins a Shenzhen per conèixer més oportunitats de negoci.

La missió, a més de la visita a la fira RISE durant dos dies, també inclou una agenda individualitzada de reunions, que es definirà segons els interessos de la teva empresa, i un investor day, en el que podràs presentar el teu projecte davant d’inversors.

No et perdis aquesta oportunitat única de fer negoci a Àsia de la mà d’ACCIÓ!

Startups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Conèixer l’ecosistema emprenedor asiàtic, realitzar prospecció de mercat i fer networking amb inversors i potencials partners i clients.

Una startup tecnològica, especialment dels àmbits de la realitat virtual, la intel·ligència artificial i l'IoT.

Diumenge, 7 de juliol

Sopar de benvinguda i kick-off de la missió

Dilluns, 8 de juliol - Dijous, 11 de juliol

Visita a la fira RISE (reunions B2B, assistència a xerrades, etc.)

Agenda individual de reunions amb corporates, partners i clients

Divendres, 12 de juliol

Investor day: presentació del projecte davant d'inversors

*El cost de participació en la missió és de 100 €. No inclou el cost de transport ni allotjament, que l'haurà d'assumir cada startup.

Organitza

Més informació


1 Expo Dr, Wan Chai, Hong Kong