ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 10 de juliol del 2019

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

Saps que pots rebre un ajut del 100% per contractar personal especialitzat per desenvolupar projectes d’R+D?

Vine a aquesta sessió i coneixeràs les novetats de la propera convocatòria de Tecniospring INDUSTRY, que s’obrirà el pròxim mes de juliol. Aprofundiràs en els aspectes pràctics a tenir en compte a l’hora de preparar la sol·licitud, com ara la cerca de socis, la preparació de la memòria i d’altres punts importants a considerar. També obtindràs una visió general sobre diverses oportunitats d’incorporació de talent del teu interès.

Aquest programa finança al 100% la incorporació de personal qualificat per desenvolupar projectes d’R+D d’àmbit local i internacional. Els ajuts tenen un valor de 137.160 € i una durada de 2 anys. Els beneficiaris són empreses amb seu operativa a Catalunya i entitats TECNIO.

Reunions amb experts

Vols reunir-te amb tècnics d’ACCIÓ per comentar el teu projecte i comprovar el seu encaix amb el programa Tecniospring INDUSTRY? Comunica-ho en arribar a la jornada! Les reunions s'assignaran per hora d'arribada.

Cerca de socis

Tant si ets l’empresa que cerca investigador, com l’investigador que cerca empresa, pots trobar el teu soci per participar en Tecniospring INDUSTRY en aquest enllaç, des d'on les empreses poden publicar els perfils que estan cercant i els investigadors els poden consultar.

 

Aquest programa s’emmarca dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea, sota l'acord de subvenció Marie Sklodowska-Curie número 801342.

Innovació, tecnologia i R+D
Altres

Conèixer les principals característiques de la primera convocatòria de Tecniospring INDUSTRY, els aspectes pràctics per preparar la sol·licitud i resoldre possibles dubtes.

Una empresa amb seu operativa a Catalunya, una entitat TECNIO o un investigador.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació de les novetats de la primera convocatòria Tecniospring INDUSTRY

10.00 h

Aspectes pràctics per preparar la sol·licitud

10.30 h

Diverses oportunitats d’incorporació de talent

10.45 h

Torn obert de paraules

11.00 h

Cloenda

11.00 h a 13.30 h

Reunions amb experts

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona