ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 18 de juliol del 2019

De 11.00 h a 12.30 h

Gratuït

El teu negoci està relacionat amb el sector TIC Turisme?

Aquest sector compta amb un elevat potencial de creixement amb una completa cadena de valor integrada per multinacionals, pimes, startups, centres tecnològics i universitats.

Si vols conèixer amb més detall aquest sector, els principals reptes estratègics i les tendències internacionals, has de venir el proper 18 de juliol al Sónar+D, on descobriràs els resultats de l’anàlisi estratègica del Clúster TIC Turisme, que representa la primera fase per a l’activació d’un nou clúster català en aquest àmbit.

La Direcció General de Turisme, conjuntament amb la Direcció General d’Indústria i ACCIÓ, han impulsat l’anàlisi estratègica d’un sector amb elevat potencial de creixement, el TIC Turisme. Aquesta anàlisi representa la primera fase per a l’activació d’un nou clúster català en l’àmbit esmentat.

El Departament d’Empresa i Coneixement té l’objectiu d’impulsar l’economia catalana mitjançant la transformació del teixit empresarial i la generació de llocs de treball estables i de qualitat. Per fer-ho, articula polítiques com la de foment de la competitivitat del sector turístic i la política de clústers.

No t'ho perdis!

Clústers
TIC i transformació digital

Donar a conèixer els resultats de l’anàlisi estratègica del clúster TIC Turisme i activar un nou clúster català en aquest àmbit.

Una empresa, centre tecnològic o universitat del sector TIC o del sector Turisme de Catalunya.

10.45 h

Acreditació dels assistents

11.00 h

Benvinguda

Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement

11.20 h

Presentació de les conclusions de l'Anàlisi estratègica del sector TIC Turisme a Catalunya

Marta Albertí, consultora d'IDOM

11.50 h

Dinamització del clúster TIC Turisme

Joan Martí Estévez, director de clústers d'ACCIÓ

12.10 h

Cloenda

Matilde Villarroya, directora general d'Indústria

Octavi Bono, director general de Turisme

12.30 h

Fi de la sessió

La inscripció a aquesta presentació et donarà accés gratuït a posteriori a la resta del programa del Sónar+D del 18 de juliol.

Organitza

Més informació


Avinguda Rius i Taulet, s/n
08004 Barcelona