null

Actes External

dimarts, 23 de juliol del 2019

De 12.00 h a 14.00 h

Gratuït

Presentació dels programes de suport financer al sector industrial manufacturer del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i dels instruments de finançament de la Generalitat de Catalunya.

Vine a conèixer els instruments financers que posen al teu abast les diferents administracions públiques per augmentar la competitivitat, guanyar mida i tenir un major accés als mercats internacionals.

De forma paral·lela durant la jornada podràs mantenir una entrevista per tractar projectes concrets amb els representants del Ministeri, la Direcció General d’Indústria i l’ICF. Pots sol·licitar la teva entrevista enviant un correu a: spi.emo@gencat.cat.

Finançament
Tots els sectors

Conèixer els programes de finançament al sector industrial tant del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme com de la Generalitat de Catalunya

Una empresa industrial que vulgui augmentar la seva competitivitat, guanyar mida i tenir un major accés als mercats internacionals.

11.45 h

Recepció d'assistents

12.00 h

Benvinguda

Jordi Carbonell, subdirector general d’Inversió Industrial

12.10 h

Programes de suport financer al sector industrial manufacturer

Juan Ignacio Moratinos Alonso, subdirector general de Gestió i Execució de Programes de la Direcció General d’Indústria i de la Pime

12.45 h

Instruments de finançament de la Generalitat de Catalunya

Antoni Vallès, director de Desenvolupament de Negoci de l'ICF

Jordi Carbonell, subdirector general d’Inversió Industrial

13.15 h

Col·loqui

14.00 h

Fi de la sessió

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona