ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 20 al 22 d'agost del 2019

Inscripcions fins al 18 d'agost
Gratuït

En el marc de la fira Gamescom 2019 a Colònia, Alemanya, l’Enterprise Europe Network organitza una sessió de networking B2B focalitzat en el sector dels videojocs.

Les empreses que participin en l'esdeveniment de networking tindran l'ocasió de fer reunions individuals de 20 minuts preacordades amb empreses i entitats d'arreu del món per oferir o demanar productes, serveis o tecnologies.

Si ets desenvolupador, editor o inversor i vols estar al dia de què es cou en el sector dels videojocs, no et perdis aquest esdeveniment! Les empreses presentaran les últimes publicacions en videojocs i els diversos expositors i visitants assistiran amb l’objectiu de trobar potencials socis per a projectes de col·laboració.

La participació en l'esdeveniment de networking és gratuïta, només cal que tinguis una entrada per a la fira Gamescom.

Com participar?

  • Registra’t gratuïtament abans del 15 d’agost marcant "ES – Agència per la competitivitat de l’empresa" com a Support Office.
  • Crea un perfil de col·laboració empresarial amb la descripció de la vostra oferta o demanda. Els perfils seran publicats al web.
  • Tria amb qui et vols reunir entre la llista de participants (registres que augmenten dia rere dia) i valida les peticions de reunió.
  • Una setmana abans de l’esdeveniment t’enviarem la teva agenda de reunions.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Videojocs

Trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector dels videojocs.

 

Organitza

Més informació


Messeplatz, 1