ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 5 de setembre del 2019

De 15.30 h a 18.30 h

Gratuït

Et convidem a participar en aquesta sessió per analitzar la priorització d’estratègies per a la internacionalització en licitacions.

La sessió abordarà aspectes relacionats amb estratègies per licitar internacionalment i ens acompanyarà una empresa amb un llarg recorregut internacional que aportarà la seva experiència en la priorització d’estratègies i casuística del client públic internacional.

A més, podràs conèixer diversos casos pràctics de licitacions recents i descobrir les principals activitats i serveis de l’Oficina tècnica de Contractació pública internacional d’ACCIÓ.

Per aprofitar millor les oportunitats internacionals, posem a la teva disposició una diagnosi i assessorament gratuït a través de serveis com el CPI Capacitació i el Tender Review Service.

No t’ho perdis!

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Internacionalització
Tots els sectors

  • Formar-te en aspectes claus per a la contractació pública internacional.
  • Conèixer els serveis i activitats de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional.

Una empresa, consultora o enginyeria dels sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic, transport, mobilitat, entorn urbà, infraestructures o obra civil.

15.30 h

Presentació dels serveis de l’Oficina tècnica CPI d’ACCIÓ

Perspectives dels mercats multilaterals

16.30 h

Priorització d’estratègies i enfocament de propostes tècniques

18.30 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona