• Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 16 al 20 de setembre del 2019

Inscripcions fins al 21 de juny

2.300 € (inclou quota d'inscripció)

Missió cancel·lada.

Colòmbia és el quart productor de vehicles lleugers i pesats de LATAM, després de Mèxic, Brasil i Argentina, amb una producció de 125.406 unitats, i el segon productor de motocicletes, únicament per darrere de Brasil.

La cadena de subministrament i fabricació de vehicles inclou 43 assembladors d’automòbils, camionetes, vehicles lleugers i xassís per vehicles pesants. A Colòmbia treballen 6 assembladors de motocicletes i s’estima que hi ha al voltant de 150 proveïdors TIER 1 i més de 250 proveïdors de nivells inferiors. SEAT està estudiant la viabilitat de fabricar cotxes a Llatinoamèrica, i Colòmbia n’és un candidat.

Després d’una caiguda de les vendes de vehicles i motos noves l’any 2017, el sector es va començar a recuperar el 2018 i es preveu que es consolidi durant el 2019, amb vendes de 274 mil vehicles i 558 mil motos.

Les variables macroeconòmiques que expliquen l'acceleració del sector a partir de 2018 són l'augment dels ingressos de les families, la baixada de taxes d'interès i inflació, la menor volatilitat de la taxa de canvi i la consolidació de les millores en confiança dels consumidors, que es va iniciar a finals del 2017.

Tenint en compte totes aquestes variables i l’objectiu de SEAT de créixer en el mercat de LATAM, us animem a participar en la propera missió a Colòmbia que organitzem conjuntament amb el Clúster d’Automoció de Catalunya i el Clúster Moto.

Tindràs l’oportunitat de realitzar reunions individuals i conjuntes a les zones de Bogotà i Medellín, amb els interlocutors més adients per al teu perfil i interessos.

T’hi esperem!

Internacionalització
Automoció i moto

Conèixer sobre el terreny les oportunitats que Colòmbia ofereix als sectors automoció i moto.

Una empresa catalana del sector automoció o moto interessada en el mercat colombià, ja sigui per definir estratègia d’entrada, per consolidar-la o simplement per explorar el mercat i fer els primers contactes.

Diumenge, 15 de setembre

 • Vol Barcelona - Bogotà

Dilluns, 16 de setembre - Dimecres, 18 de setembre (Bogotà)

 • Seminari ONUDI: sector mobilitat a Colòmbia
 • Seminari Procolombia: Programa Transformació Productiva (PTP)
 • Agenda comuna per a empreses d’automoció amb visita a General Motors: visita planta i central de compres
 • Reunions B2B amb empreses locals dels sectors automoció i moto
 • Agenda individual de reunions amb el perfil escollit per l’empresa catalana

Dijous, 19 de setembre - Divendres, 20 de setembre (Medellín)

 • Agenda comuna per a empreses d’automoció amb visita a SOFASA-RENAULT: visita planta i central de compres
 • Agenda comuna per a empreses del sector moto amb visita a AUTECO: visita planta i central de compres
 • Reunions B2B amb empreses locals del sector automoció i moto
 • Agenda individual de reunions amb el perfil escollit per l’empresa catalana

Divendres, 20 de setembre

 • Vol Bogotà-Barcelona

*Les empreses participants poden gaudir d'un ajut de 959 € en concepte de bossa de viatge. El nombre de bosses és limitat i es concedirà per ordre d'inscripció i validació per part de l'Oficina Exterior de Bogotà.