• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 19 de setembre del 2019

De 08.30 h a 14.00 h

Inscripcions fins al 18 de setembre
Gratuït

L’esdeveniment “Mis demonios tecnológicos” és una sessió dintre dels Brain IT, marc de referència per a la divulgació científica i tecnològica. En aquests esdeveniments s'analitzen els avenços científics de diverses disciplines i l'evolució actual i futura de la tecnologia, els nous materials i les solucions d'avantguarda, abordant-les tant des de la perspectiva industrial com des del vessant social.


Aquesta visió ofereix un caràcter transversal i multisectorial, en el qual, els participants poden descobrir nous models de negoci, així com explorar les implicacions de l'ús de tecnologies i conèixer les últimes tendències innovadores. Tot això confrontant els punts de vista ètics i comercials de la seva utilització, fent als participants conscients i responsables de les seves decisions.


ACCIO participarà en aquesta sessió amb l’objectiu d’explicar els actuals i propers mecanismes públics per a l’empresa de suport als seus processos de transformació cap a la Indústria 4.0.

 

 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 / TIC i transformació digital

Oferir una visió pràctica a partir d’experts sobre els avenços científics de diverses disciplines. Reflexionar sobre l'evolució actual i futura de la tecnologia des d’una perspectiva industrial i social.

Professionals i representants d'empreses en plena transformació digital, amb independència del sector.


Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona