ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 26 de setembre del 2019

De 09.00 h a 14.00 h

Gratuït

KID’S CLUSTER i INDESCAT, en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu, el Clúster Foodservice i el Food’N’Nutrition Cluster, organitzen una sessió per a les empreses, organitzacions i agents d’entorn vinculats als hàbits saludables, l’alimentació i l’esport per a infants i famílies.

L’objectiu és treballar conjuntament i de manera transversal els reptes i oportunitats de negoci vinculats a la promoció dels hàbits saludables entre infants i famílies.

Aprendràs la metodologia World Café és un format senzill, eficaç i flexible per acollir el diàleg dins de grans grups. Consta dels següents components bàsics: un entorn distès i de confiança, preguntes especialment dissenyades per al context específic, rondes breus de conversa entre persones de perfils i disciplines diferents, un “amfitrió” que recull les aportacions de tothom, un espai de “recollida” per posar en comú les conclusions compartides.

Clústers
Alimentació / Alimentació especialitzada i gurmet / Restauració, turisme, cultura i oci / Tecnologia per a l'alimentació

Treballar els reptes i oportunitats de negoci vinculats a la promoció dels hàbits saludables entre infants i famílies.

Una empresa o organització pertanyent a la cadena de valor del clúster de l'esport, del KID'S CLUSTER, del Food N'nutrition o del Foodservice.

09.45 h

Arribada i acreditació d’assistents

10.00 h

Benvinguda i presentació de la sessió

KID’S CLUSTER i INDESCAT

10.30 h

Ponència sobre el context actual

Hospital Sant Joan de Déu

11.15 h

Pausa cafè

11.45 h

Metodologia World Café

13.00 h

Dinàmica: dels reptes a les oportunitats

13.15 h

Cloenda


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona