ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Inici: 27 de setembre del 2019

Variable (veure nota)

Ets un professional amb formació tècnica? Tens experiència en l’àmbit de l’economia circular? Vols adoptar l’òptica de l’economia circular? Aquest curs és per a tu!

La Comissió de Medi Ambient dels Enginyers Industrials de Catalunya ofereix una formació de llarga durada per especialitzar enginyers en l’acceleració del canvi en el sector, per passar d’una economia lineal a circular, seguint les directrius marcades per la Unió Europea.

Podràs estudiar les diferents tipologies de residus existents i descobriràs tot el ventall de tecnologies que poden aplicar-se per a la valorització material i per a la valorització energètica dels residus. A més, podràs assistir a conferències sobre temes que afecten directament la sostenibilitat de l’economia circular

Les classes presencials es combinaran amb visites tècniques que et permetran veure de primera mà experiències de tractament de residus en plantes d’activitats industrials.

El curs té una durada de 152 h i les sessions es realitzaran els divendres de 16 h a 20 h i dissabtes de 9 h a 13 h.

Si estàs interessat en aquest programa d’especialització i vols conèixer més detalls, pots assistir a la sessió informativa que es realitza l'11 de juliol a les 18.00 h al COEIC.

No t’ho perdis!

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Conèixer les diferents tipologies de residus existents, tant domèstics com industrials, agrícoles o miners i descobrir el ventall de tecnologies que poden aplicar-se per a la valorització material i energètica dels residus.

Un professional amb formació tècnica i certa experiència en els àmbits de l'economia circular que vol aprofundir en la part pràctica i teòrica de la valorització dels residus, sempre des de l’òptica de l'economia circular.

 

  • Si ets col·legiat o associat: 2.690 €
  • Si ets una empresa adherida: 3.350 €
  • General: 3.750 €

Més informació


Via Laietana, 39
08003 Barcelona