ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 27 de setembre del 2019

De 10.00 h a 13.00 h

Gratuït

Estàs interessat en futures licitacions de compra pública d’innovació del sector salut? No et perdis aquesta jornada! Podràs conèixer de primera mà als compradors, entendre les seves necessitats  i descobrir les característiques de la demanda. D’aquesta manera definiràs de manera molt més precisa la teva solució innovadora.

Dues de les licitacions que es presentaran s’emmarquen dins del projecte europeu PROCURA, que fomenta la compra pública d’innovació per a l’envelliment actiu i l’autonomia de les persones. Concretament, es busquen solucions innovadores per a dos reptes:

  • El primer és un caminador intel·ligent que garanteixi l’autonomia de l’usuari, de manera que no necessiti l'ajuda d'un assistent ni pateixi risc de caigudes.
  • El segon és un inodor modular que pugui dotar de les ajudes tècniques necessàries a l’usuari per evitar riscos.

Les altres demandes estaran incloses dins el nou Programa de Compra Pública d’Innovació en Salut per a entitats de la xarxa del sistema sanitari públic de Catalunya (SISCAT). Aquest programa està dotat amb un import de 30 milions d’euros  i s’orienta a millorar la qualitat i l’eficiència de l’atenció sanitària, fomentar l’apoderament dels pacients i l’autocura i augmentar la seguretat de l’atenció. A més, el programa té l’objectiu de facilitar la tasca dels professionals sanitaris, afavorir la coordinació entre diferents nivells assistencials, reduir costos innecessaris, optimitzar els recursos disponibles i contribuir a la sostenibilitat del sistema de salut.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i serveis sanitaris

Conèixer les demandes de solucions innovadores que sortiran a contractació pública d’innovació.

Una empresa o centre tecnològic amb projectes de solucions innovadores.

 

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona