ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dilluns, 7 d'octubre del 2019
De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins a l'1 de setembre
Gratuït

Estàs interessat en presentar una proposta per al Smart, green and integrated Transport challenge de l'Horizon 2020? Vols aconseguir socis excel·lents del món industrial i acadèmic? 

Dins del marc del EC Programa Horizon 2020, l’ETNA 2020 i l’EEN organitzem conjuntament l’Infoday “Smart, Green and Integrated Transport” el pròxim 7 d'octubre a Brussel·les. 

Un lloc de trobada per a les empreses on informar-se sobre les particularitats del programa, exposar la seva idea de projecte i participar en reunions bilaterals per trobar socis.

Com participar?:

1. Registra't a l'Infoday a través d'aquest enllaç.

2. A continuació rebràs un enllaç que et permetrà registrar-te al Brokerage event.

ACCIÓ com a membre del Sector Group de Mobilitat Sostenible de l’EEN i com a representant del sector a l’ETNA 2020 participarà en l’organització d’aquest esdeveniment.

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció i moto

Facilitar a les empreses l’accés a contactes amb qui puguin arribar a acords de transferència tecnològica i consorcis de desenvolupament de projectes d’innovació per presentar propostes a l'Horizon 2020.

Una entitat empresarial incloent pimes, centres tecnològics i/o Universitats dels sectors del transport terrestre, aeronàutic, marítim, logístic i serveis de mobilitat sostenible.

Les sessions seran en anglès sense traducció.


Rue de la Loi, 170