ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 10 d'octubre del 2019

De 10.30 h a 12.00 h

Inscripcions fins al 10 d'octubre
Gratuït

Estàs preparant una proposta d’Horizon2020 per al Repte Social “Secure, clean and efficient energy”? Vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa?

Vine a aquesta jornada informativa sobre les convocatòries 2020 del repte social 3 d’Horizon 2020 “Secure, clean and efficient energy” (Efficient Energy, Global Leadership in Renewables and Enabling near-zero CO2 emissions from fossil fuel plants and carbon intensive industries”).

Després de la sessió informativa podràs manternir una reunió de revisió de la teva proposta amb la National Contact Point de la temàtica i personal d’ ACCIÓ. Amb ells validaràs el teu projecte i trobareu el millor enfocament per aconseguir que esdevingui una proposta beneficiària.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos
/ Tots els sectors

Millorar la teva proposta per als tòpics d'Horizon 2020 del 2019 del Repte Social 3.

Una empresa o una entitat catalana que estigui preparant una proposta per als tòpics d'Horizon 2020 del 2019 del Repte Social 3.

Per reservar una entrevista de revisió de proposta amb la National Contact Point de CDTI i ACCIÓ, a banda de la inscripció, és necessari enviar un correu a rdi.accio@gencat.cat adjuntant el resum tècnic que trobaràs a 'documentació relacionada' omplert, abans del 8 d'octubre de 2019.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona