ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 15 al 17 d'octubre del 2019

Inscripcions fins al 31 de juliol

400 €

Els Països Baixos són un referent en innovació en el sector de l’alimentació. Compten amb grans centres de recerca públics i privats que cada any llencen nous productes, situant-se al capdavant de les tendències mundials.

Grans corporacions, pimes, startups, centres tecnològics i multiplicadors tenen l’oportunitat de participar en aquesta missió per visitar, de la mà del Paul Barreveld, els principals agents de l’ecosistema d’innovació en alimentació als Països Baixos.

Podràs descobrir un centre d’Open Innovation d’una gran corporació com Friesland Campina, Unilever o Kraft, assistir a l’acte The Food Valley Summit en el marc de la Dutch Agri Food Week i visitar dos centres de recerca aplicada de la Universitat Wageninen així com una acceleradora de startups del sector alimentació.

La missió se centra en nous ingredients, tècniques de processat innovadores i tecnologies que estableixen les noves tendències de producte (fonts alternatives de proteïna, proteïna vegetal texturitzada, cultiu de carn, síntesi de greix funcional, valorització de residus alimentaris i transformació en subproductes, formulació de begudes funcionals i aliments sense al·lèrgens amb alt valor nutritiu).

T’hi esperem!

ACCIÓ organitza aquesta missió en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació

Conèixer potencials socis tecnològics holandesos per col·laborar en un projecte de cooperació tecnològica.

Una gran corporació alimentària, pime, startup, centre TECNIO o un altre centre tecnològic relacionat amb l’alimentació i salut, xarxes d’associacions i empreses o consultores especialitzades en innovació en l’àmbit de la nutrició i la transformació d’aliments.

Dimarts, 15 d'octubre del 2019

Visita a la Universitat Wageningen (2 centres de recerca aplicada) i acceleradora de startups del sector alimentació ‘Start-Life’.

Dimecres, 16 d'octubre del 2019

Assistència a l’esdeveniment The Food Valley Summits en el marc de la Dutch Agrifood Week.

- Brokerage event

- Tour d'innovació

Dijous, 17 d'octubre del 2019

Visita a un centre d’Open Innovation d’una gran corporació (Friesland Campina, Kraft, Unilever...).

Organitza

Col·labora

Més informació