Actes External
Tomorrow Tastes Mediterranean
Conferència sobre el futur de la dieta mediterrània i la forma en què s’integra en el sector alimentari del futur
Jornades i conferències
dimecres, 16 d'octubre del 2019
De 09.00 h a 19.00 h
Des de la nutrició a la sostenibilitat i des de la cultura a la cuina, alguns dels estudiosos i cuiners més destacats del món de la regió mediterrània i més enllà ajudaran a traduir la teoria a la pràctica perquè la indústria alimentària obtingui un veritable avantatge d’una de les pràctiques dietètiques més saludables, sostenibles i saboroses del món per als consumidors del segle XXI.
Com fem de la dieta mediterrània, basada en la cuina de l’oli i rica en fruites i verdures, llegums, fruits secs i cereals integrals, un projecte del segle XXI?
Com mostrem que els seus principis nutricionals són aplicables a la manera d’alimentar-se del segle XXI, que va amb presses però al mateix temps té més consciència de la salut i de la sostenibilitat que mai?
Com dissenyem productes alimentaris que es corresponguin amb les aspiracions i necessitats dels consumidors?
Tomorrow Tastes Mediterranean abordarà aquestes qüestions clau, entre moltes altres, per proporcionar les estratègies empresarials i culinàries necessàries per situar-vos en una nova generació de consumidors que vulguin menjar d’una manera deliciosa, saludable i respectuosa amb el medi ambient.
Importants xefs i acadèmics de la regió mediterrània, com Maira Bes Rastrollo o Joan Roca, seran ponents al Tomorrow Tastes Mediterranean, i on també crearan plats saludables, sostenibles i gustosos.
TEMES DE LES SESSIONS
- Avenços en la dieta mediterrània: recerca, educació, salut, sostenibilitat i cultura culinària.
- El futur de l’alimentació mediterrània: innovació en els sectors culinaris i empresarials
- La cuina “plant-forward” i el mediterrani: preservar la tradició i repensar-la
- La dieta mediterrània: noves tendències i la configuració de preferències
- La cuina “plant-forward” i l’oli d’oliva mediterrani: de la ciència a les estratègies culinàries
- Imperatius de sostenibilitat: què podem aprendre del model tradicional mediterrani?
Proporcionar les estratègies de negoci i culinàries necessàries per posicionar-se en les noves generacions de consumidors, que reclamen opcions de menú bones, saludables i sostenibles.
- Un professional de la indústria alimentària
- Un xef o professional de la restauració
- Educadors, tecnòlegs i científics
Organitza
Col·labora
Més informació
- Torribera Mediterranean Center
- Tel. 934039039
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona