ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 16 d'octubre del 2019

De 09.00 h a 19.00 h

Inscripcions fins al 13 d'octubre
100  € + IVA

Des de la nutrició a la sostenibilitat i des de la cultura a la cuina, alguns dels estudiosos i cuiners més destacats del món de la regió mediterrània i més enllà ajudaran a traduir la teoria a la pràctica perquè la indústria alimentària obtingui un veritable avantatge d’una de les pràctiques dietètiques més saludables, sostenibles i saboroses del món per als consumidors del segle XXI.

Com fem de la dieta mediterrània, basada en la cuina de l’oli i rica en fruites i verdures, llegums, fruits secs i cereals integrals, un projecte del segle XXI?

Com mostrem que els seus principis nutricionals són aplicables a la manera d’alimentar-se del segle XXI, que va amb presses però al mateix temps té més consciència de la salut i de la sostenibilitat que mai?

Com dissenyem productes alimentaris que es corresponguin amb les aspiracions i necessitats dels consumidors?

Tomorrow Tastes Mediterranean abordarà aquestes qüestions clau, entre moltes altres, per proporcionar les estratègies empresarials i culinàries necessàries per situar-vos en una nova generació de consumidors que vulguin menjar d’una manera deliciosa, saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Importants xefs i acadèmics de la regió mediterrània, com Maira Bes Rastrollo o Joan Roca, seran ponents al Tomorrow Tastes Mediterranean, i on també crearan plats saludables, sostenibles i gustosos.

TEMES DE LES SESSIONS

  • Avenços en la dieta mediterrània: recerca, educació, salut, sostenibilitat i cultura culinària.
  • El futur de l’alimentació mediterrània: innovació en els sectors culinaris i empresarials
  • La cuina “plant-forward” i el mediterrani: preservar la tradició i repensar-la
  • La dieta mediterrània: noves tendències i la configuració de preferències
  • La cuina “plant-forward” i l’oli d’oliva mediterrani: de la ciència a les estratègies culinàries
  • Imperatius de sostenibilitat: què podem aprendre del model tradicional mediterrani?
Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Vins, caves i begudes

Proporcionar les estratègies de negoci i culinàries necessàries per posicionar-se en les noves generacions de consumidors, que reclamen opcions de menú bonessaludables sostenibles.

  • Un professional de la indústria alimentària
  • Un xef o professional de la restauració
  • Educadors, tecnòlegs i científics

Col·labora

Més informació


Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona