null

Actes External

dimarts, 22 d'octubre del 2019

De 09.15 h a 13.00 h

60 €

*veure nota al peu

Coneix l'impacte real de la transformació digital a la teva empresa.

Apunta't a aquest itinerari de transformació cap a la indústria 4.0, un format innovador que et permetrà conèixer les tendències actuals, bones pràctiques i casos d’èxit, per entendre l’impacte que poden tenir aquestes tecnologies en l'operativa i el model de negoci de la teva empresa i sobretot, conèixer les eines estratègiques i tecnològiques que et permetran afrontar el canvi tecnològic per transformar la teva fàbrica en una fàbrica intel·ligent.

És imprescindible que tinguis una visió estratègica clara i que inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

En el marc de les fires IoT Solutions World Congress, Industry Barcelona i Blockchain, podràs participar en el Tech Tour 'Smart Factory Trends'.

En què consisteix?

L'itinerari consisteix en una sessió de capacitació que tindrà lloc el dimarts 22 d'octubre: Sessió Smart Factory Trends, on descobriràs com afrontar un procés de digitalització de la planta amb Peter Bolea de Mapex, com la intel·ligència artificial millora la productivitat amb Gabriel Anzaldi d'Eurecat i dos casos d'èxit.

I els dies de la fira, tindran lloc els tours guiats, una visita als estands d'una selecció d'empreses expositores a les Fires IoT Solutions World Congress i Industry Barcelona, que ofereixen les solucions més innovadores en Indústria 4.0 i manufactura avançada.

Aquests tours estaran adaptats a la temàtica del workshop Smart Factory Trends. Es realitzaran en dos grups de 20 persones cadascun. Cada participant s’ha d’inscriure a la data i horari que prefereixi:

Opció matí: 29 d’octubre de 10:00 a 12:00
Opció tarda: 30 d’octubre de 15:00 a 17:00

També tindràs la possibilitat de participar al brokerage event del IoT Solutions World Congress (gratuït) i accés a la zona d'exposició de les tres fires.

Quan realitzis la inscripció ens posarem en contacte amb tu per explicar-te'n tots els detalls. 

 

Innovació, tecnologia i R+D
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Altres / Altres indústries del transport / Automoció, moto i mobilitat lleugera / Electrònica i electricitat / Energia i recursos / Indústria farmacèutica / Maquinària i béns d'equip / Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Tèxtil i moda / Vins, caves i begudes

Obtenir una visió estratègica clara perquè inverteixis únicament en aquelles tecnologies i solucions associades a la Indústria 4.0 que realment estan alineades amb els objectius estratègics i de negoci de la teva organització.

Un executiu d'una empresa tradicional (no TIC) que vulgui impulsar la transformació digital en la seva organització.

* ACCIÓ valorarà l'encaix de la teva empresa amb el públic objectiu de la convocatòria i si s'adapta, et farà arribar el codi promocional per formalitzar la inscripció.

Organitza

Col·labora

Més informació


Palau de Mar - Plaça Pau Vila, 1.
Bloc D, planta 2, porta 2D1
08003 Barcelona