ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 24 d'octubre del 2019

De 10.00 h a 11.30 h

Gratuït

L’objectiu del pacte de socis és evitar conflictes i anticipar possibles problemes que puguin sorgir entre els socis o amb tercers. És per això que resulta imprescindible incloure-hi clàusules que regulin el govern de la societat, els drets d’adquisició o les opcions de sortida, entre d’altres.

Durant el proper esmorzar de finançament, Sílvia Martínez Losas, sòcia fundadora de LEXCREA, despatx d'advocats enfocat en l'assessorament a emprenedors i inversors, business angels i entitats de capital risc, ens parlarà de la importància del pacte de socis i les clàusules essencials que ha de contenir.

La Silvía Martínez és llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Abat Oliba-CEU i membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

No t'ho perdis!

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, assessor, consultor o inversor que vol conèixer més sobre els aspectes legals que envolten les startups.

10.00 h

Benvinguda

10.05 h

El pacte de socis per emprendre sense conflictes

Sílvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA

10.40 h

Torn obert de paraules

11.00 h

Cafè networking

11.30 h

Fi de la sessió

Més informació


Pic de Peguera, 11
17003 Girona